VĂ€lkommen till mitt konst-iga liv🎹💕
Encaustic Arts av Anne –En unik konstform dĂ€r man smĂ€lter ihop bivax och pigment med vĂ€rme. Jag jobbar med strykjĂ€rn och vĂ€rmepennor/penslar pĂ„ vĂ€rmetĂ„ligt papper. Encaustic betyder just ”att brĂ€nna in”.
Artisanne, Anne KekÀle, Art, Konst, Biwax mÄlning, KonstnÀr, Stockholm, MÄla med strykjÀrn
50832
post-template-default,single,single-post,postid-50832,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.3,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

VĂ€lkommen till mitt konst-iga liv🎹💕

VĂ€lkommen att följa mig och mina Cosmiska-verk, hĂ€r kommer jag uppdatera om allt frĂ„n konst till mitt vardagliga liv. 

Jag mÄlar akryl och Encaustic arts (kommer ett separat inlÀgg om dessa intressanta konstformer)
Jag inspireras till största del av vĂ„r fantastiska natur, Cosmos & Universum🌎đŸȘ

Bilden ovan Ă€r ett verk som jag kallar för ”Cosmos Peace”, denna har jag mĂ„lat med akryl pĂ„ canvas. 

Ha en fin lördag allihopa, sjĂ€lv ska jag mĂ„la, Ă€ta sushi och kanske ta ett glas bubbelđŸ„‚